Γιοβάνοβιτς: “Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με καλύτερη διάθεση”

Προβληματισμένος εμφανίστηκε μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα του είναι αργή στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε να κρατήσει πολλά θετικά στοιχεία από το παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πάντα όταν παίζεις προσπαθείς να κερδίσεις. Δεν έχει μεγάλη σημασία, αλλά το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Δεν υπαρχουν πολλά που μου άρεσαν από το ματς. Ήταν το πρώτο ματς εδώ, ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, εμείς δεν είχαμε καθόλου ρυθμό. Δεν δημιουργήσαμε ιδιαίτερα καλές φάσεις. Ο Βόλος είχε 3-4 ευκαιρίες που στα προηγούμενα ματς δεν το επιτρέψαμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν παίξαμε καλά στο παραγωγικό κομμάτι. Δημιουργήσαμε προβλήματα μόνοι μας. Επειδή έρχονται τα ευρωπαϊκά ματς πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη διάθεση.

Σαν ομάδα κατανοούμε ότι πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι όμως θέμα ενός παίκτη, αλλά όλης της ομάδας. Είμαστε αργοί στην ανάπτυξη και δημιουργεί αρκετά θέματα στο δημιουργικό κομμάτι. Είμαστε πάντα απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Είναι ένα θέμα που παρουσιάζεται στο ποδόσφαιρο και πρέπει να το δουλεύουμε καθημερινά. Το θέμα είναι ο ρυθμός που θα έχουμε στο ματς για να δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν είμαστε στον βαθμό που θέλω”.

Οι δηλώσεις έγιναν στην Cosmote.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.