Άρης: Δεν ανακοινώθηκε, αλλά προπονήθηκε ο Καμάτσο!

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Ραφαέλ Καμάτσο, ο οποίος μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά ζήτησε ο ίδιος να προπονηθεί με τους "κίτρινους".

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ραφαέλ Καμάτσο στον Άρη, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και πλέον να είναι τυπική διαδικασία η απόκτησή του.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο γι’ αυτό και ζήτησε από τους ανθρώπους του Άρη να του επιτρέψουν να προπονηθεί μαζί με τους νέους του συμπαίκτες κάτι που έγινε.

Ο 22χρονος εξτρέμ από την Πορτογαλία αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη την Κυριακή ή το αργότερα την Δευτέρα, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του από τους “κίτρινους“.

Εκτός του Καμάτσο, την πρώτη τους προπόνηση με τα κίτρινα έκαναν και οι επίσης νεοφερμένοι στο κλαμπ, Μαζικού, Νταμπό και Ουντουμπάγιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

“Την πρώτη προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Söchau της Αυστρίας, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και στην οποία συμμετείχε και ο Ραφαέλ Καμάτσο.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο για το πρώτο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.