Άρης: Νταμπό in, Ματίγια out

Η ΠΑΕ Άρης περιμένει αύριο (4/7) την άφιξη του Μπριάν Νταμπό στη Θεσσαλονίκη για να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του, παγώνοντας την ανανέωση συνεργασίας με τον Χαβιέ Ματίγια

Η ΠΑΕ Άρης δεν περιμένει αύριο (4/7) στη Θεσσαλονίκη μόνο τους Μπράντλεϊ Μαζικού και Ραφαέλ Καμάτσο, αλλά και τον Μπριάν Νταμπό! Ο 27 ετών αμυντικός μέσος με καταγωγή από την Μπουργκίνα Φάσο αναμένεται γύρω στις 20.00 στο “Μακεδονία”, για να προχωρήσει τις συζητήσεις με τους “κίτρινους” για συνεργασία, να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο.

Στόχος και στη δική του περίπτωση, όπως και σε αυτές των Μαζικού και Καμάτσο, είναι να προλάβει να ταξιδέψει στην Αυστρία την Τρίτη (5/7) για να ενσωματωθεί με την αποστολή των “κίτρινων” στο Σοχάου και να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί τους, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι ο Νταμπό αγωνίστηκε σε 122 παιχνίδια στη Ligue 1 με τις Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν, με απολογισμό εννιά (9) γκολ και έξι (6) ασίστ, ενώ στο Campionato μέτρησε 36 αγώνες, έχοντας δύο (2) γκολ και δύο (2) ασίστ με τη Φιορεντίνα, και 17 με τη Σπαλ.

Την περασμένη σεζόν ανήκε στη Ρίζεσπορ, με την οποία είχε 19 συμμετοχές. Η τούρκικη ομάδα υποβιβάστηκε και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει. Η ΠΑΕ Άρης του έκανε πρόταση συνεργασίας και αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε ό,τι αφορά στον Χαβιέ Ματίγια, ο Άρης δεν φαίνεται να προχωρά τη συζήτηση περί ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του. Ο λόγος είναι η διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών, που τις οδηγεί σε πάγωμα της διαπραγμάτευσης. Αν αλλάξουν οι συνθήκες στο μέλλον, ίσως οι “κίτρινοι” επανέλθουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.