Άρης: Έκλεισε Γκρέι, παίρνει Μαζικού και Καμάτσο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα της ΠΑΕ Άρης, που προχωράει στην απόκτηση του Γκρέι και περιμένει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (4/7) τους Μαζικού και Καμάτσο

Φουλ μεταγραφική επίθεση του Άρη! Οι “κίτρινοι” χτυπούν σε τριπλό μέτωπο, καθώς τελείωσαν σήμερα (2/7) τα διαδικαστικά για την απόκτηση του Αντρέ Γκρέι και ταυτόχρονα περιμένουν τους Ραφαέλ Καμάτσο και Μπράντλεϊ Μαζικού στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (4/7) για να προχωρήσουν στην απόκτησή τους.

Σε ό,τι αφορά στον Γκρέι, όπως είναι γνωστό ο Τζαμαϊκανός στην καταγωγή κεντρικός επιθετικός, με αγγλικό διαβατήριο και μεγάλη θητεία σε Premier League και Championship, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα ήταν καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους”.

Ο 31χρονος παίκτης πράγματι πέρασε τις εξετάσεις με επιτυχία και, όπως ενημέρωσε η “κίτρινη” ΠΑΕ, το πρωί της Κυριακής (2/7) αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η απόκτησή του! Αν δεν αλλάξει κάτι στον αρχικό προγραμματισμό, ο Γκρέι πρόκειται να αναχωρήσει άμεσα για Αυστρία, για να ενσωματωθεί με την αποστολή στο Σοχάου και να ξεκινήσει προετοιμασία με τους νέους συμπαίκτες του.

Όσο για τον 26 ετών αριστερό μπακ με καταγωγή από το Κογκό, Μπράντλεϊ Μαζικού, και τον 22 ετών Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ραφαέλ Καμάτσο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης τους περιμένουν την Δευτέρα (4/7) να καταφθάσουν στη Θεσσαλονίκη. Η διαδικασία είναι η ίδια πάντα, δηλαδή πρέπει να περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με τους “κίτρινους” και άμεσα να φύγουν για Αυστρία, ενδεχομένως την Τρίτη (5/7).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.