ΠΑΟΚ: Ζ. Σάστρε “Αρκετοί νέοι παίκτες, ίδιος τρόπος δουλειάς”

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Έχοντας πλέον εναρμονίσει το μέλλον του με τον "Δικέφαλο" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ισπανός αμυντικός μίλησε σχετικά, όπως επίσης για την εν εξελίξει προετοιμασία αλλά και για το ματς με τη Χρόνινγκεν

Λίγο μετά το τέλος της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, ο Ζοάν Σάστρε μοιράστηκε τις σκέψεις του.

Ο Ισπανός ακραίος οπισθοφύλακας σημείωσε σε σχέση με την προετοιμασία: «Έχουμε αρκετούς καινούργιους παίκτες, αλλά ο προπονητής δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Δουλεύουμε βήμα-βήμα για να φτάσουμε στο σημείο να είμαστε έτοιμοι και να έρθουν τα αποτελέσματα, όταν πρέπει».

Για το λάθος στην άμυνα που έφερε το πρώτο γκολ στην άμυνα: «Σ’ αυτό το στάδιο και στα φιλικά, είναι λογικό να υπάρχουν λάθη. Πρέπει να τα δούμε και βήμα-βήμα να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε για να μην έχουμε αυτές τις διαφορές στην απόδοσή μας».

Για το γεγονός ότι πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ«Είχα πει ότι είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και τώρα, είμαι ακόμη περισσότερο χαρούμενος, που ανήκω στο κλαμπ και θα είμαι για τα επόμενα 4 χρόνια σε μία πολύ μεγάλη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.