Αρμίνια Μπ. – Ολυμπιακός 3-1: Ψάχνεται σε επίθεση και άμυνα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 απ' την Αρμίνια Μπίλεφελντ στο 5ο φιλικό των Πειραιωτών στην Αυστρία.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα 3-1 απ’ την Αρμίνια Μπίλεφελντ στο 5ο φιλικό των Πειραιωτών επί αυστριακού εδάφους. Σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Τικίνιο στο 35′, όταν και μείωσε 2-1 για την ελληνική ομάδα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Κρίστινσον υπερασπίστηκε την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Ανδρούτσο να παίζει στο δεξί άκρο και τον Κούτρη αριστέρα. Αβραάμ και Μπα συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού. Στα χαφ ξεκίνησαν οι ΚούντεΜπουχαλάκης με τον Καρβάλιο να παίζει μπροστά τους. Φαντιγκά και Βαλμπουενά αγωνίζεται στα άκρα με τον Τικίνιο να είναι στην κορυφή.

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα και δεν κατάφερε να απειλήσει επιθετικά, ούτε να λειτουργήσει όπως έπρεπε στο ανασταλτικό σκέλος. Στο 8′ οι Γερμανοί προηγήθηκαν με τον Σεμπαστιάν Κλοζ, ο οποίος βρέθηκε εντός περιοχής μετά από συνεργασία με τον Νίμαν και αφού στόπαρε εκτέλεσε για το 1-0. Στο 11′ ο Κλοζ από σκόρερ, πήρε το ρόλο του δημιουργού και πάσαρε στον κενό χώρο για τον Σίντλερ. Ο Κρίστινσον με ωραία επέμβαση κράτησε το 1-0.

Στο 23ο λεπτό ο Ολυμπιακός δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Κλοζ έσκαψε έξυπνα για τον Ρζατκόφσκι και εκείνος υποδέχτηκε πάνω απ΄τον Κούτρη και σε πρώτο χρόνο εκτέλεσε όμορφα για το 2-0.

ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΑΤΙΚΕΣ

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκει διαχρονικά λύσεις απ΄τις στατικές φάσεις. Έτσι έγινε και στο 35ο λεπτό. Ο Ματιέ Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Τικίνιο Σοάρες πήρε δυνατή κεφαλιά για να μειώσει 2-1. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στην Αρμίνια. Στο 37′ οι Γερμανοί έφτασαν κοντά στο γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρζατκόφσκι από τα δεξιά. Λίγα λεπτά αργότερα ο Λεονάρντο Κούτρης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης.

ΦΟΥΡΙΟΖΟΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο φρόντισε να βελτιώσει την εικόνα του, ωστόσο τα αμυντικά κενά ήταν εμφανή και δέχτηκε ακόμα ένα γκολ. Στο 60΄ο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές. Ο Τικίνιο παραχώρησε τη θέση του στον Χασάν, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πέρασε αντί του Βαλμπουενά, ο Μαντί Καμαρά αντικατέστησε τον Κούντε και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ τον Φαντιγκά.

Στο 72ο λεπτό ο Ολυμπιακός έψαξε το γκολ. Ο Χασάν δέχτηκε την μπάλα στην περιοχή και την έστρωσε για τον Καρβάλιο. Το σουτ του Ποτογάλου πέρασε άουτ! Στο 79′ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Ζοάο Καρβάλιο αποχώρησαν. Μασούρας και Ρεάμπτσιουκ πέρασαν στο ματς.

ΤΡΕΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ

Αυτό ήταν το μενού του ματς μέχρι το φινάλε. Ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει 2-2, αλλά αντ΄αυτού δέχτηκε κι άλλο γκολ και το ματς έληξε 3-1. Στο 81′ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σούταρε μέσα απ΄την περιοχή, ύστερα από τακουνάκι του Ζινκερνάγκελ. Η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ! O Μαυριτανός απειλησε ξανά στο 82′ με κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καπίνο. Στο 87′ ο Μασούρας δοκίμασε το πόδι του έξω απ΄την περιοχή και δεξιά, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Στο 88′ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1. Ο Χακ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού μετά από πάσα του Νίμαν και αφού ντρίμπλαρε τον Κρίστινσον πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-1.

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί αύριο (02/07, 16.30, MC LIVE Novasports.gr) με τη Σάλτσμπουργκ στο πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Αρμίνια Μπίλεφελντ: Καπίνο, Μπέλο, Χούσινγκ, Κίος, Οκουγκάβα, Ντε Μεδίνα, Πριέτι, Σίντλερ, Σέρα, Ανδράδε, Ρζατκόβσκι

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Παπαδόπουλος, Κούτρης (41′ Μπαγκαλιάνης), Μπουχαλάκης, Κούντε (64′ Μ. Καμαρά), Φαντιγκά (64, Καρβάλιο), Βαλμπουενά (64′ Ζινκερνάγκελ), Τικίνιο (64′ Αμπουμπακάρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.