Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός 1-1: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Ο Ολυμπιακός απέφυγε λάθη, αλλά ταυτόχρονα δεν ενθουσίασε στο 1-1 με τη Σλάβια Πράγας. Σκόρερ ο Ρεάμπτσιουκ, ντεμπούτο οι Καμαρά και Ζινκερνάγκελ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Σλάβια Πράγας στην Αυστρία στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας και ήρθε ισόπαλος 1-1. Ο Ρέαμπτσιουκ άνοιξε το σκορ στο 34′, ενώ ισοφάρισε στο 43′ ο Ούσου. Ντεμπούτο έκαναν να νέα μεταγραφικά αποκτήματα Φιλίπ Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο τέταρτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία επέλεξε τον Τζολάκη να υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Άβιλα και αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ. Μανωλάς και Μπαγκαλιάνης ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Πειραιωτών.

Εμβιλά, Αγκιμπού και Κούντε ξεκίνησαν στη μεσαία γραμμή. Στα άκρα ξεκίνησαν από τη μία πλευρά ο Ραντζέλοβιτς και από την άλλη ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ελ Αραμπί.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Αμφότερες οι ομάδες έδωσαν χώρους στους αντιπάλους τους και έτσι υπήρξαν πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν απ’ τον άξονα. H Σλάβια απείλησε πρώτη στο 10ο λεπτό. Ήταν μια επικίνδυνη στιγμή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μόουζες τσίμπησε την μπάλα πάνω απ’ τον Τζολάκη, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη φάση. Ένα λεπτό αργότερα η Σλάβια απείλησε με νέο σουτ. Αυτη τη φορά ο Χόλες έστειλε την μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια!

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το τέλος του πρώτου μέρους ήταν αρκετά ενδιαφέρον με ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν. Στο 15΄ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία. Ο Μασούρας έβγαλε γρήγορα την μπάλα μπροστά και πάσαρε στον Αγκιμπού, ο οποίος ολοκλήρωσε άστοχα τη φάση! Ο Ολυμπιακός έφτασε στο γκολ στο 34ο λεπτό. Ο Κούντε σούταρε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και στην επαναφορά ο Ρεάμπτσιουκ σκόραρε για το 1-0 σε κενή εστία!

Η Σλάβια Πράγας απάντησε με ευκαιρία και γκολ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 40΄ο Μόουζες σούταρε απ’ τα ορια της μεγάλης περιοχής, ο Τζολάκης δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Τρία λεπτά αργότερα οι Τσέχοι ισοφάρισαν με σουτ απ’ τον Ούσου μέσα απ’ την περιοχή, μετά από ασταθές κόψιμο του Μασούρα. Η μπάλα βρήκε στον Κούντε και ξεγέλασε τον Τζολάκη για το 1-1.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΖΙΝΚΕΡΝΑΓΚΕΛ ΚΑΙ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε πολλαπλές αλλαγές. Ο Τζολάκης ήταν ο μόνος που παρέμεινε και η ενδεκάδα διαμορφώθηκε ως εξής: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Κανέ, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο για Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, στο 4-4-2 του Ολυμπιακού. Στο 63′ ο Δανός συμμετείχε ενεργά στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Έστρωσε με το κεφάλι στον Τικίνιο, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα. Στο 87′ μετά από φάση διαρκείας μπροστά απ’ την εστία της Σλάβια, η μπάλα κατέληξε στον Ανδρούτσο, ο οποίος σούταρε σε πρώτο χρόνο έξω απ’ την περιοχή και δεξιά, χωρίς να βρει στόχο.

Αυτή ήταν η τελευταία σημαντική στιγμή στο ματς. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία με επόμενο αντίπαλο την Αρμίνια Μοίλεφελντ την Παρασκευή (01/07, 16.30 MC Novasports.gr)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.