ΠΑΟΚ: Ημέρες και ώρες των φιλικών επί ολλανδικού εδάφους (pic)

Εν όψει της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ κοινοποίησε ημέρες και ώρες της διεξαγωγής των φιλικών αγώνα που θα δώσει στην Ολλανδία

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σκληρής δουλειάς εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν ξεκίνησε καθώς η νέα εβδομάδα θα βρει τον ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους.

Όπως είναι λογικό κι επόμενο το κάθε κομμάτι του παζλ μπαίνει στη θέση του κι ένα – σημαντικό – εξ αυτών αφορά τους φιλικούς αγώνες. Χθες, οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” γνωστοποίησαν τους τέσσερις φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο διάστημα των δύο εβδομάδων της εκεί παραμονής της ομάδας.

Και σήμερα προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας σημαντικές λεπτομέρειες για τους τρεις εξ αυτών καθώς ο τελευταίος με τη Σταντάρντ Λιέγης θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Να σημειωθεί πως όλοι οι φιλικοί αγώνες – και – του ΠΑΟΚ θα μεταδοθούν “ζωντανά” κι αποκλειστικά από τα κανάλια NOVA SPORTS ενώ το Novasports.gr θα βρίσκεται εκεί από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα για να σας μεταφέρει ότι πλέον ενδιαφέρον για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.