Τα βρήκαν Παναθηναϊκός-Αλ Φατέχ για Βέλεθ!

Ο Βέλεθ ήθελε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ο Παναθηναϊκός πέτυχε να βάλει στο ταμείο ποσό άνω των 800.000 ευρω και η μεταγραφή θεωρείται πλέον δεδομένη.

Γράψαμε προχθές για τα 3 εκατομμύρια που είχε διαθέσιμα ο μάνατζερ του Βέλεθ ώστε να πραγματοποιηθεί η μετγαραφή του Ισπανού στόπερ στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη.

Μετά την υποτιμητική πρόταση των 200.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός διαμήνυσε πως ο παίκτης δεν πωλείται με ποσό κάτω του 1ος εκατομμυρίου. Έτσι ο μάνατζερ έψαχνε να βρει την εξίσωση που θα έχει τους πάντες ικανοποιημένους.

Έτσι έφτασε σε ένα ποσό που κυμαίνεται στις 800.000 ευρώ, ρίχνοντας τον Βέλεθ στο 1εκ. ευρώ τον χρόνο και κρατώντας ο ίδιος προμήθεια κοντά στις 200.000 ευρώ.

Σημαντική παράμετρος της υπόθεσης ήταν και το γεγονός ότι ο Βέλεθ ήθελε πολύ στα 31 του χρόνια να εξασφαλίσει οικονομικά το μελλον του και στο άκουσμα του συμβολαίου που του προτεινόταν το μυαλό του ήδη ταξίδευε για άλλες πολιτείες.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε ελάχιστο νερό στο κρασί του, δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει ένα βασικό στέλεχος της ομάδας, αλλά εφόσον το ποσό έφτασε κοντά στα οικονομικά “θέλω” του συμφώνησε. Άλλωστε πνευματικά ο παίκτης είχε ήδη “χαθεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.