Αλ Φατέχ: Δίνουμε 3 εκ. για Βέλεθ, μοιραστείτε τα όπως θέλετε…

Ο μάνατζερ του Βέλεθ έχει στη διάθεσή του 3 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ισπανού στόπερ. Ποια τα δεδομένα.

Η Αλ Φατέχ έχει διαμηνύσει στον μάνατζερ του Φραν Βέλεθ πως διαθέτει 3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Φραν Βέλεθ για τα επόμενα δύο χρόνια συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων του συμβολαίου του παίκτη, της μεταγραφής από τον Παναθηναϊκό και της προμήθειας του εκπροσώπου του. Αρχικά το ποσό που δινόταν στον Ισπανό στόπερ άγγιζε τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια και έμεναν 600.000 ευρώ για να τον εκπρόσωπό του και τον Παναθηναϊκό.

Ο μάνατζερ του Βέλεθ έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό της τάξεως των 200.000 ευρώ, ποσό που οι “πράσινοι” θεώρησαν υποτιμητικό για έναν εκ των αρχηγών της ομάδας. Συνεπώς θα πρέπει να αλλάξει δραματικά η μοιρασιά για να μετακομίσει ο Βέλεθ στη Σαουδική Αραβία. Τώρα το τί μέλλει γενέσθαι το ξέρουν μόνο οι δύο πλευρές που βρίσκονται σε επαφή.

Πληροφορίες θέλουν την νέα πρόταση στο “Τριφύλλι” να αγγίζει τις 500.000 ευρώ με τον μάνατζερ του Βέλεθ να μειώνει κατά πολύ την προμήθειά του, ενώ μειωμένο θα είναι και το συμβόλαιο του Βέλεθ τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο.

Από τον Παναθηναϊκό τις προηγούμενες μέρες αφηνόταν να εννοηθεί πως δεν συζητούν πώληση βασικού τους παίκτη με πρόταση κάτω του 1 εκ. ευρώ. Αν κάτι τέτοιο ισχύει τότε οι απολαβές του Βέλεθ θα πρέπει να πέσουν κάτω από 1 εκ. ευρώ το χρόνο και θα πρέπει να γίνει νέος κύκλος διαπραγμάτευσης.

Κι όλα αυτά ενώ οι άνθρωποι της Αλ Φατέχ έχουν δώσει διορία στον μάνατζερ του Βέλεθ μέχρι την Κυριακή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, διαφορετικά θα στραφούν σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας της ομάδας τους. Κάθε ώρα που περνά θα διαφαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα το τί θα συμβεί.

Από την άλλη αν ο παίκτης έχει δελεαστεί από τα χρήματα της ομάδας του Γιώργου Δώνη, τότε και να κρατάς έναν παίκτη ο οποίος με το μυαλό του είναι εκτός ομάδας δεν είναι και απόλυτα συμφέρον για τον Παναθηναϊκό. Ούτε όμως κι αυτό είναι δεδομένο για την ώρα αν και το ποσό του συμβολαίου είναι όντως μεγάλο. Ο χρόνος θα δείξει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.