Ολυμπιακός: Όλοι οι “οιωνοί” παραμονής του Ελ Αραμπί

Μια σημερινή ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι το τελευταίο σημάδι ανανέωσης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό τυπικά ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν χτίσει δεσμούς στους οποίους δεν χωράνε τύποι! Το “κανόνι” των Πειραιωτών ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τη σεζόν, με χατ-τρικ επί της ΑΕΚ, υπενθυμίζοντας σε όλους γιατί πρέπει να έχει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Οι απαιτήσεις του υψηλές, ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωρίζει τι εστί Ελ Αραμπί, ακόμα και στα 35 του. Τα ραντεβού δεν έχουν παράξει λευκό καπνό, ωστόσο οι οιωνοί είναι ξεκάθαρα υπέρ της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αρχικά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει δομήσει το πρόγραμμα διακοπών του με βάση το όρντινο του Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο ραντεβού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και την έναρξη του πρώτου σταδίου προετοιμασίας των Πειραιωτών. Μόνο τυχαία δεν είναι μια τέτοια κίνηση απ’ τον Μαροκινό φορ και την οικογένεια του, που παρεμπιπτόντως λατρεύει τη χώρα μας.

Ο Μαροκινός δεν έχει κρύψει επίσης στο περιβάλλον του πως προτεραιότητα του είναι ο Ολυμπιακός. Είχαμε γράψει προ ημερών πως το ενδιαφέρον της Έλτσε ναι μεν κολακεύει έναν 35αρη επιθετικό, ωστόσο ο Ελ Αραμπί δεν το σκέφτηκε σοβαρά να μετακομίσει στο Αλικάντε. Απλά είναι ακόμα ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί από πλευράς του.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και το σύνθημα “το σήμα στην καρδιά”. Μια ανάρτηση με περίσση σημειολογία σχετικά με τους δεσμούς του Ολυμπιακού και του Μαροκινού που αναφέραμε παραπάνω. Με λίγα λόγια τα social media του Ολυμπιακού δεν θα προχωρούσαν σε μια τέτοια ανάρτηση με έναν “φευγάτο” ποδοσφαιριστή!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.