ΑΕΚ: Προετοιμασία “φωτιά” και πέντε φιλικά

Ο Ματίας Αλμέιδα έστειλε ήδη οδηγίες για καλοκαιρινό πρόγραμμα στους παίκτες της ΑΕΚ, η οποία θα δώσει πέντε φιλικά, τα τρία στο Ρότερνταμ.

Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να βρίσκεται στην Αργεντινή, όμως η ενασχόλησή του με την πραγματικότητα της ΑΕΚ είναι καθημερινή και πολύωρη.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωσε ο Οφρυδόπουλος, τέλος ο Παναγιωτάρας.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει αρχίσει ήδη την αποστολή ειδικών προγραμμάτων εκγύμνασης για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το διάστημα πριν της έναρξης της προετοιμασίας με τη βοήθεια του γυμναστή του, Γκίντο Μπονίνι.

Τέλος για την ΑΕΚ ο Παπαδημητρίου.

Ο Αλμέιδα ζητάει από τους παίκτες της Ένωσης την τήρηση του προγράμματος για την καλύτερη δυνατή παρουσία τους με την έναρξη της προετοιμασίας καθώς θα ακολουθήσει ένα… σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ πριν την έναρξη θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Σύσκεψη για τα διαρκείας στην “Αγιά Σοφιά”

Η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο Schiedam που αποτελεί προάστια του Ρότερνταμ και εκεί η ΑΕΚ θα δώσει τρία φιλικά στις 19, 25 και 29 Ιουλίου.

Τα φιλικά θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα με αναμετρήσεις στις 5 και στις 13 Αυγούστου, με τους αντιπάλους να μην έχουν φιξαριστεί ακόμα.

Υπάρχει μια περίπτωση το ένα από τα δύο φιλικά να διεξαχθούν στην “Αγιά Σοφιά” και να αποτελέσει και test event για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το άλλο φιλικό θα διεξαχθεί εκτός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.