ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Οφρυδόπουλος, τέλος ο Παναγιωτάρας

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο προχώρησε η ΑΕΚ, με τον 48χρονο προπονητή να επιστρέφει στη Β ομάδα.

Το πετυχημένο πέρασμα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο της ΑΕΚ Β, αλλά και το γεγονός ότι προσπάθησε με ότι “όπλα” διέθετε για να βγει η Ένωση στην Ευρώπη οδήγησαν τους ανθρώπους του κλαμπ να του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Παπαδημητρίου.

Τελείωσε τη συνεργασία της με τον Νίκο Παναγιωτάρα η Ένωση μετά από σχεδόν επτά χρόνια, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο γυμναστής, Παναγιώτης Βούλγαρης, ο οποίος είχε έρθει στην ομάδα μαζί με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Μία ακόμα αλλαγή στον τομέα των Ακαδημιών έχει να κάνει με τη λύση της συνεργασίας με τον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή, Ηλία Καλοπήτα, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Ηλίας Κυριακίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!