Άρης: Οδεύει ξανά προς Αυστρία

Στην ευρύτερη περιοχή του Γκρατς, στο Σοχάου συγκεκριμένα, θα κάνει, εκτός απροόπτου, κι αυτό το καλοκαίρι την προετοιμασία του ο Άρης εν όψει της νέας σεζόν

Προς Αυστρία, και συγκεκριμένα προς Σοχάου, στην ευρύτερη περιοχή του Γκρατς, οδεύει κι αυτό το καλοκαίρι ο Άρης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι “κίτρινοι” αναζήτησαν διάφορα πιθανά μέρη στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, όμως, όπως όλα δείχνουν, καταλήγουν στη σίγουρη λύση του συγκεκριμένου αθλητικού κέντρου.

Οι παροχές προς αυτούς το περασμένο καλοκαίρι τους άφησαν ικανοποιημένους, με αποτέλεσμα, με τη σύμφωνη γνώμη και του προπονητή, Χερμάν Μπούργος, να αποφασίσουν ότι είναι καλό να μεταβεί εκεί η ομάδα και αυτό το καλοκαίρι. Αυτό που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να ανακοινωθεί, όπως και το ακριβές πρόγραμμα της ομάδας, κατά την παραμονή της εκεί.

Θυμίζουμε ότι βάσει του προγράμματος που έχουν εκπονήσει οι “κίτρινοι”, στις 15 και 16 Ιουνίου θα γίνουν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των παικτών. Στις 17 θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, που θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη έως τις 26 Ιουνίου. Στις 27 θα μεταβεί η αποστολή στην Αυστρία, όπου θα παραμείνει έως τις 7 Ιουλίου. Εκεί γίνεται συζήτηση να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!