“Η ΑΕΚ επικοινώνησε με Πόνσε, αλλά αυτός έχει άλλη προτεραιότητα”

Ο Εσεκιέλ Πόνσε επιστρέφει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τους Ισπανούς να αποκαλύπτουν επικοινωνία της Ένωσης, αλλά τον Αργεντινό να ψάχνεται για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Εσεκιέλ Πόνσε με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε σπουδαία χρονιά και είναι λογικό οι άνθρωποι της Ένωσης να τον θέλουν ξανά στα “κιτρινόμαυρα“.

Σύμφωνα με tweet λογαριασμού που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Έλτσε, ο Αργεντινός επιθετικός δέχθηκε κρούση από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν έχει ως προτεραιότητά του τη Super League, αναζητώντας κάτι καλύτερο. Άλλωστε, θα πρέπει πρώτα να περιμένει το αν η ισπανική ομάδα ενεργοποιήσει μέχρι το τέλος Μαΐου την οψιόν αγοράς του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

“Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον Πόνσε, αλλά ο επιθετικός έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Έλτσε θα προσπαθήσει να μειώσει την οψιόν αγοράς για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή” αναφέρει ο λογαριασμός ElcheXTRA στο twitter.

Ο Πόνσε που τη σεζόν 2018-2019 είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ σημειώνοντας 21 τέρματα, ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024 και η Έλτσε για να τον κρατήσει θα πρέπει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ως τις 31 Μαΐου, με το ποσό που είχε συμφωνηθεί να είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.