Ολυμπιακός: Ο ανηφορικός δρόμος του Μαντί Καμαρά (vids)


Ο Μαντί Καμαρά ολοκλήρωσε ακόμα μια σεζόν ως πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, φτάνοντας τα τρία τρόπαια στη Super League σε τέσσερα χρόνια παρουσίας με τους “ερυθρόλευκους”. Ο 25χρονος μέσος ωστόσο παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του στο novasports.gr πως η σεζόν δεν του άφησε τη γεύση που ο ίδιος θα ήθελε, καθώς δεν παρουσίασε το σύνηθες καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα είχε πει: Πιστεύω σε συλλογικό επίπεδο ήταν μία καλή χρονιά, όμως για εμένα δεν μπορώ να πω ότι ήταν μία ονειρεμένη χρονιά, αυτό που επιθυμούσα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά, θα συγκεντρωθώ στην επόμενη σεζόν, για να δω τι μπορώ να κάνω”.

Ο Μαντί όσο κι αν αναζητούσε το καλό του εαυτό, παραμένει αγαπημένος παίκτης της εξέδρας, αλλά και μια απ’ τις πλέον ευπώλητες μονάδες του ρόστερ του Ολυμπιακού. Ωστόσο για να βρει τον εαυτό του πρέπει ν’ ακολουθήσει μια ανηφορική και δύσκολη πορεία. Ο Μαντί ήταν ο δεύτερος παίκτης με τις περισσότερες αντικαταστάσεις απ’ τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο μέσος απ’ τη Γουινέα βγήκε 20 φορές απ’ το παιχνίδι των Πειραιωτών, τις πιο πολλές από κάθε άλλη σεζόν που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Επίσης πέτυχε τα λίγοτερα γκολ και μοίρασε τις ελάχιστες ασίστ της θητείας του στον Ολυμπιακό. Σε 45 ματς μέτρησε μόλις δύο γκολ και δύο ασίστ.

Ταυτόχρονα βίωσε τον αποκλεισμό απ’ την εθνική ομάδα της Γουινέας απ’ την τελική φάση του κυπέλλου εθνών Αφρικής. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας δεν πίστεψαν πως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στον ώμο, θεωρώντας πως απλά αποφεύγει το ταξίδι στην πατρίδα του και προχώρησαν στον αποκλεισμό του ως αντίποινο. Ο Μαντί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην εθνική ομάδα της χώρας του και πλέον στην πατρίδα του αναφέρουν πως ο αποκλεισμός του οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους και όχι σε παρεξήγηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.