Οφρυδόπουλος: “Είμαστε στο καλύτερο μομέντουμ ψυχολογικά και αγωνιστικά” (vid)

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη και το πως προετοίμασε την ομάδα του.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Άρη, με τον Σέρχιο Αραούχο να συμμετέχει στην αποστολή και τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του είναι έτοιμη να παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη.

“Με όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει η ομάδα όλη τη χρονιά, για το συγκεκριμένο αγώνα και στο σημείο που βρισκόμαστε, είμαστε θεωρώ στο καλύτερο μομέντουμ και ψυχολογικά και αγωνιστικά” είπε αρχικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ για να προσθέσει σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας:

Σημασία έχει η φρεσκάδα και η ενέργεια που θα βγάλεις στον αγώνα μετά από μόλις δύο ημέρες προπονήσεων. Επίσης πρέπει να είναι ξεκάθαρο το πλάνο μας μέσα στο γήπεδο”.

Ο 48χρονος προπονητής της ΑΕΚ δεν συμφωνεί με το ότι ο Άρης παίζει για δύο αποτελέσματα λέγοντας μεταξύ άλλων πως: “Είναι ένα παιχνίδι που αν κάποια από τις δύο ομάδες θέλει να βγει Ευρώπη πρέπει να το κερδίσει”.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε επίσης για το τι θα πει στους παίκτες του, τι διαφορετικό βλέπει στο ματς του Άρη, αλλά και για το σημαντικότερο παιχνίδι της προπονητικής του καριέρας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.