Παναιτωλικός-Βόλος 0-0: Του έλειψε μόνο το γκολ

Σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός έκανε το παν για να κλείσει με νίκη τα εντός έδρας παιχνίδια το, αλλά παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Βόλο να παραμένει αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα.

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αναμετρήθηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Βόλος. Χωρίς εντός έδρας νίκη στα 4 τελευταία ματς η ομάδα του Αναστασίου (2 ήττες-2 ισοπαλίες), αήττητος ο Βόλος στους τελευταίους 4 αγώνες (1 νίκη-3 ισοπαλίες).

Ωραίο θέαμα παρά την έλλειψη κινήτρου
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με περισσότερη ένταση στο παιχνίδι και στο 12ο λεπτό μετά τη σεντρα του Περέιρα ο Βέργος έκανε τη σκαστή κεφαλιά, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Σπουδαία επέμβαση από τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.
Λίγο αργότερα στο 18ο λεπτό, ο Βόλος είχε την πρώτη του επιθετική προσπάθεια με το μακρινό σουτ από τον Φερνάντες, η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Ανέστη. Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νεου. Η κάθετη πάσα για τον Ροσέρο που κινήθηκε προς την περιοχή, αλλά το σουτ κόντραρε στον Αντούνες.

Στο 26ο λεπτό, ο Φλόρες έκλεψε από τον Μπαριέντος, η μπάλα στον Βέργο που στριφογύρισε μη μπορώντας να σουτάρει, πάσαρε στον Ντουάρτε, αυτός στον Αποστολάκη, νέα πάσα στον επερχόμενο Μπελεβώνη, το καλό σουτ από τον 19χρονο πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν.
Δύο λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με τον Βέργο να νικάει τον Κλέιμαν από πολύ πλάγια θέση και τον Τσοκάνη να απομακρύνει με κεφαλιά λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή! Στο 40ο λεπτό ωραία ενέργεια του Γκιουλέν από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Φαν Βέερτ, αλλά ο Ολλανδός σούταρε ψηλά άουτ από το σημείο του πέναλτι.

Καλύτερος στην επανάληψη ο Παναιτωλικός, δεν “βρήκε” όμως γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τον Βόλο στο 51ο λεπτό, με τον Μπαριέντος να σουτάρει από μακριά και τον Ανέστη να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Η απάντηση του Παναιτωλικού, ήρθε στο 58ο λεπτό, με το δυνατό σουτ από τον Τζόναθαν Μόρσει, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κλέιμαν, που δεν αιφνιδιάστηκε, απομάκρυνε σε κόρνερ ο 31χρονος γκολκίπερ. Με την είσοδο και του Καρέλη στο ματς και την ταυτόχρονη παρουσία του Βέργου, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έγινε πιο επιθετική.
Νέα απειλή για τον Κλέιμαν, στο 60΄με το καλό σουτ από τον Ντουάρτε, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 72΄. Νταγκό και Καρέλης έπαιξαν ωραία το ένα-δύο μέσα στη μεγάλη περιοχή του Βόλου, αλλά ο Αφρικανός πρώην παίκτης της Σέριφ σούταρε πολύ άσχημα. Ο Παναιτωλικός έψαχνε με πείσμα το γκολ και στο 87΄ πάλι ο Κλέιμαν του στέρησε το γκολ, όταν απέκρουσε με εκπληκτικό τρόπο, το δυνατό σουτ από τον Καρέλη. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός “άγγιξε” το γκολ για άλλη μία φορά όταν το σουτ του Ντουάρτε κόντραρε στον Γκιουλέν και στη συνέχεια η μπάλα κατευθύνθηκε στο δεξί δοκάρι του Κλέιμαν. Ο Παναιτωλικός έκκλεισε τη σεζόν χωρίς΄νίκη στο Αγρίνιο από τις 19 Φεβρουαρίου, όταν επικράτησε του Παναθηναϊκού.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (80΄Γιούι), Λάρσον, Αντόυνες, Περειρα, Φλόρες, Μάρτεσον (87΄Μπαρμπόζα) , Ντουάρτε, Μπελεβώνης (60΄Καρέλης), Μόρσεϊ (60΄Νταγκό), Βέργος
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Σιέλης, Τριανταφύλλου (63΄Ριένστρα), Γκιουλέν, Άλχο, Τσοκάνης, Μπεριέντος, Μεταξάς (83΄Λογαράς), Φερνάντες, Ροσέρο, Φαν Βέερτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.