Βόλος-Ατρόμητος 1-1: “Μίλησαν” οι καλοί σκόρερ (hls)

Δύο από τους κορυφαίους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος ο Κουλούρης και ο Φαν Βερτ έκριναν την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο, στο ισόπαλο 1-1 του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Βόλος και Ατρόμητος έπαιζαν για το γόητρο αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η ποιότητα του παιχνιδιού βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Ο Βόλος την άκαρπη υπεροχή, ο Ατρόμητος σκόραρε
To παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 17ο λεπτό, όταν ο Φερνάντες έκανε ωραία ατομική ενέργεια, μοίρασε στον Μπαρτόλο και αυτός έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει το πάνω μέρος του δοκαριού. Καλό σουτ από τον 26χρονο Αργεντινό μέσο.
Τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο την έκανε και πάλι τελικά ο Κουλούρης. Ο μόνιμος σκόρερ του Ατρόμητου δέχτηκε την μακρινή μπαλιά από τον Κυβρακίδη, κινήθηκε πολύ γρήγορα προς την αντίπαλη περιοχή, ο Γκιουλέν δεν κατάφερε να τον ανακόψει και ο 26χρονος διεθνης επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 14ο γκολ για τον Κουλούρη στο πρωτάθλημα.


Βελτιώθηκε το θέαμα στην επανάληψη

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Βόλος ισοφάρισε με το καλοδεχούμενο δώρο του Καστεγάνο, ο οποίος έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του έχασε τη μπάλα, ο Φαν Βερτ κινήθηκε πολύ γρήγορα και πλάσαρε ιδανικά τον Γιαννιώτη. 15ο τέρμα εφέτος για μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις της Σουπερ λιγκ, τον 31 ετών Ολλανδό.βΝέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 72ο λεπτό. Ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα, ο Ροσέρο μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει, το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Γιαννιώτης κράτησε το 1-1 με τις αποκρούσεις του. Στο 80ο λεπτό είχαμε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Βόλο! Κεφαλιά ο Σιέλης, ο Γιαννιώτης έδιωξε με το πόδι. Στο 86΄καλό σουτ από τον Φεράρι, έδιωξε σε ετοιμότητα και πάλι ο Γιαννιώτης. Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, πάντα νικούσε ο γηπεδούχος, τώρα ο Ατρόμητος κατάφερε να πα΄ρει την ισοπαλία.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Φεράρι, Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν (69΄Τριανταφύλλου), Μπαριέντος, Τσοκάνης (62΄ Ριένστρα), Μεταξάς (69΄Ροσέρο), Φερνάντες, Μπαρτόλο (82΄Πουρίτα), Φαν Βερτ
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77΄Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77΄Βασιλαντωνόπουλος), Στρουγγής, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77΄Αλιμπέκ), Μουνίθ (83΄Ντένιτς), Κλωναρίδης (27΄Ροτάριου), Κουλούρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.