Ολυμπιακός: Ντέρμπι για gamechangers!


Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει επανεκκίνηση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με το ντέρμπι της Λεωφόρου (17/04, 21.30, MC LIVE Novasports.gr) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει μονάδες που θα μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα του Ολυμπιακού, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν με τις δύο ομάδες να μετρούν ισάριθμες λευκές ισοπαλίες σε Φάληρο και Λεωφόρο.

Μαλιστα το εκτός έδρας ματς ήταν αποκαρδιωτικό για τον Ολυμπιακό, καθώς η επιθετική του λειτουργία σ΄εκείνο το ματς ήταν πολύ φτωχή! Είχαν μετρήσει μόλις ένα σουτ εκτός εστίας με τον Ρόνι Λόπες! Αντιθέτως στην αμέσως προηγούμενη επίσκεψη στη Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πάρτι, επικρατώντας 1-4 με δύο γκολ από Μασούρα και Ελ Αραμπί. Ήταν ένας αποδυναμωμένος ψυχολογικά Παναθηναϊκός με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο (προπονητής της Κ17 του Ολυμπιακού φέτος) και ένας Ολυμπιακός με ψυχολογία και συμπεριφορά νικητή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επικεντρωθεί στο να παρουσιάσουν οι παίκτες του ένα διαφορετικό πνευματικό προφίλ στο συγκεκριμένο ματς. Η επανεκκίνηση θα έρθει μέσα από ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν ν’ αλλάξουν το παιχνίδι με τα προσόντα τους. Έτσι αυξημένα καθήκοντα θα έχουν οι Εμβιλά, Φορτούνης, Μασούρας, Αγκιμπού, Καρβάλιο και Ελ Αραμπί. Πρόκειται για τους παίκτες πάνω στους οποίους ο Μαρτίνς θα στηρίξει την αλλαγή προσώπου του Ολυμπιακού, μιας και αμυντικά δεν είχε κινδυνέψει στις τελευταίες του επισκέψεις στη Λεωφόρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.