ΑΕΚ: Μπαίνουν Σιμόες και Ανσαριφάρντ

Ημέρα χαλάρωσης και... αυτοκριτικής η Τρίτη για τους παίκτες της ΑΕΚ, με τον Οφρυδόπουλο από Τετάρτη να περιμένει επιστροφές στις προπονήσεις.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τη νέα ήττα που γνώρισε στο γήπεδό της, αυτή τη φορά από τον Άρη και η Τρίτη εκτός από χαλάρωση θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως μια ευκαιρία για αυτοκριτική για τους παίκτες της Ένωσης.

Την Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Μεγάλη Δευτέρα στους Ζωσιμάδες και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βλέπει τα προβλήματα να ελαχιστοποιούνται ακόμα περισσότερο.

Πέραν του Τσίτσαν Στάνκοβιτς που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ, ο Έλληνας προπονητής αναμένεται την Τετάρτη να έχει ξανά στις προπονήσεις τους Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Πορτογάλος χαφ φαίνεται πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και είναι έτοιμος να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Ιρανό επιθετικό ο τραυματισμός στο μάτι έχει υποχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό ωστόσο περιμένει ειδικά γυαλιά προκειμένου να το προστατεύσει τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα πρώτα του παιχνίδια.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, για την ώρα τουλάχιστον, είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Μεγάλης Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.