ΑΕΚ: Ώρα να ξεκαθαρίζει η κατάσταση (pic)

Η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής έχει μείνει καιρό μετέωρη και η ΑΕΚ οφείλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο και να επικεντρωθεί στο μέλλον της και τη νέα σεζόν.

Έτσι όπως τα κατάφερε και φέτος η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να “παλέψει” μέχρι τέλος για να σώσει τη χρονιά με τον μίνιμουμ στόχο της ευρωπαϊκής παρουσίας της στη νέα σεζόν. Ότι είχε συμβεί και πέρυσι δηλαδή.

Διαβάστε επίσης: Μέσα και ο Γέβτιτς για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη.

Η Ένωση που σε τρία ματς δεν έχει νίκη στη διαδικασία των playoff της Super League υποδέχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον λαβωμένο με σοβαρές απουσίες Άρη και ο στόχος της είναι μόνο η νίκη. Μια νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στον στόχο της Ευρώπης και συνάμα θα ψαλιδίσει σημαντικά τις ελπίδες των “κίτρινων” για κάτι αντίστοιχο.

Ο Άρης του Μπούργος μπορεί να έχει σημαντικές απουσίες αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παραδοθεί εύκολα στις ορέξεις της ΑΕΚ. Και έναν βαθμό να πάρει την Κυριακή η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έτσι όπως είναι η κατάσταση, κέρδος θα είναι γι’ αυτήν.

Από την άλλη όμως, η Ένωση αν θέλει να αποκτήσει ηρεμία ενόψει της συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος, αλλά και να έχει το πάνω χέρι στη “μάχη” για την Ευρώπη οφείλει σιγά σιγά να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη-ες.

Κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, σε θεωρητικό επίπεδο άξιζε παραπάνω από τον έναν βαθμό που πήρε σε κάθε ματς, ωστόσο άλλο η θεωρεία και άλλο η πράξη. Οι αριθμοί μετράνε στο τέλος της βραδιάς. Η Ένωση χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη την Κυριακή κόντρα στον Άρη και αν τα καταφέρει η διαφορά από τους “κίτρινους” θα πάει στο +4 και η πίεση θα είναι στην ομάδα του Μπούργος.

Για τον Παναθηναϊκό δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, άλλωστε ο Άρης είναι ο βασικός αντίπαλος της ΑΕΚ και αυτόν που θέλει η Ένωση να έχει από κάτω της στη βαθμολογία, μιας και οι “πράσινοι” λογικά θα βγουν στην Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας, οπότε αν δεν συμβεί κάποια τεράστια έκπληξη ΑΕΚ και Άρης “μάχονται” για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.