ΑΕΚ: Μέσα και ο Γέβτιτς για τον Άρη (pic)

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχθεί σχεδόν... πάνοπλη τον Άρη το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στην πρώτη της νίκη στα play off της Super League στοχεύει η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο και για να το πετύχει αυτό ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει όλα τα “όπλα” του διαθέσιμα.

Στα αξιοσημείωτα της αποστολής των “κιτρινόμαυρων” είναι ότι βρίσκεται ο Ντάρκο Γέβτιτς, με τον Ελβετό να έχει επιστρέψει από κορωνοϊό και να μετρά σχεδόν τρεις προπονήσεις.

Για τον τεχνικό της Ένωσης οι μοναδικοί που είναι εκτός αποστολής είναι οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αντρέ Σιμόες που όμως στα τελευταία παιχνίδια είναι στα πιτς λόγω τραυματισμών και άρα δεν είναι κάποιο νέο πρόβλημα.

Τόσο ο Ιρανός επιθετικός, όσο και ο Πορτογάλος μέσος συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ευελπιστούν πως από Δευτέρα θα μπουν και αυτοί σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης έτσι ώστε να υπολογίζονται για το ματς της Μεγάλης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.