ΑΕΚ: Άνοιξε τις πύλες του το “Σεραφείδειο” (vids)

Επίσημη πρεμιέρα για το "Σεραφείδειο", το οποίοι άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί την ΑΕΚ Β και τον Ηρόδοτο. Τιμήθηκε η μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη, παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ καθώς το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, το «Σεραφείδειο» άνοιξε και επίσημα τις πύλες του, έχοντας πάρει άδεια για να φιλοξενεί τις αναμετρήσεις της δεύτερης ομάδας της Ένωσης. Ένα γήπεδο που πήρε το όνομα από τον σπουδαίο Στέλιο Σεραφείδη και εγκαινιάστηκε με την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2 μεταξύ της ΑΕΚ Β και του Ηρόδοτου.

Για πρώτη φορά η αποστολή της ΑΕΚ Β μπήκε στα ολοκαίνουργια αποδυτήρια του «Σεραφείδειου» για επίσημη αναμέτρηση, έχοντας πραγματοποιήσει τις τελευταίες δύο προπονήσεις εκεί. Μάλιστα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και δημιουργός αυτού του «στολιδιού» στα Σπάτα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος πέρασε μέσα από το γήπεδο και καταχειροκροτήθηκε, παίρνοντας στη συνέχεια τη θέση του στις εξέδρες.

Το ίδιο φυσικά συνέβη και με την ομάδα της ΑΕΚ Β στην πρώτη επίσημη είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο του «Σεραφείδειου» από τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το νέο γήπεδο του προπονητικού κέντρου. Το όριο της προσέλευσης στις εξέδρες γι’ αυτή τη φάση της αδειοδότησης ήταν 1000 φίλαθλοι, ενώ στην πορεία θα φτάσει ως τις 3000.

«Για την ΑΕΚ και για όλους μας. Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας. Εντάξει μάγκες. Μπείτε μέσα να το ευχαριστηθείτε, για σας, για τον κόσμο που σας βλέπει και για τον κυρ-Στέλιο που σας βλέπει από εκεί πάνω», ανέφερε ο προπονητής Νίκος Παναγιωτάρας στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ Β στα αποδυτήρια, ενώ στη συνέχεια δόθηκε ο όρκος νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Ηρόδοτος παρέδωσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά το αναμνηστικό δώρο (δύο μαχαίρια που έφεραν στη λεπίδα τους τα ονόματα των δύο συλλόγων) για τον πρώτο ιστορικό αγώνα στο «Σεραφείδειο», ενώ πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σεραφείδη, του οποίου τα παιδιά έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες.

Για την ιστορία, η πρώτη ενδεκάδα της ΑΕΚ Β που έδωσε τον πρώτο αγώνα στο «Σεραφείδειο» αποτελούταν από τους Χατζηεμμανουήλ, Παρρά, Λάτσι, Κορνέζο, Ραντόνια, Μπάμπη, Γερολέμου, Γιούση, Ε. Χριστόπουλο, Τζούντα Γκαρσία και Ιατρούδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.