Ολυμπιακός: Mind games απ΄τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να επιστρατεύσει συγκεκριμένες στρατηγικές για να πάρει το 100% από παίκτες - κλειδιά στο ρόστερ!

Μετά την παύση των εθνικών ομάδων, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των συλλόγων μπαίνουν στην τελική τους ευθεία με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε θέση ξεκάθαρου οδηγού στη Super League και να διεκδικεί το κύπελλο Ελλάδας. Η εικόνα των Πειραιωτών στα τελευταία παιχνίδια έχουν προβληματίσει ιδιαιτέρως όσους βρίσκονται κοντά στον σύλλογο και φυσικά τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν χάρηκε όπως θα ήθελε το ρεκόρ των περισσότερων παιχνιδιών στην ιστορία του Ολυμπιακού. Προτεραιότητα για τον Μαρτίνς είναι η αλλαγή της εικόνας στα επόμενα παιχνίδια. Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, αλλά ο Μαρτίνς θέλει να ηλεκτρίσει τους παίκτες του. Στο διάστημα της διακοπής ο 51ετών τεχνικός σκοπεύει να πραγματοποιήσει σειρά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές τους οποίους θεωρεί κομβικούς για την εικόνα του συνόλου και βρίσκονται εκτός εθνικών ομάδων.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Γιάν Εμβιλά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Μαντί Καμαρά, ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο Μαντί Καμαρά, ο Κένι Λαλά, ο Τικίνιο, αλλά και ο Γιώργος Μασούρας μετά την ίαση του, θα υποβληθούν στα… mind games του Μαρτίνς. Πρόκειται για μονάδες που έχουν ούτως ή αλλως της εκτίμησης του προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτό πρέπει να επιστρέψει πίσω στον ίδιο και την ομάδα. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι! Η ταχύτατη εξασφάλιση του τίτλου του πρωταθητή και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Όποτε έχει επιχειρήσει να ερεθίσει τις προσωπικότητες των παικτών του έχει φτάσει σε θετικά αποτελέσματα. Μένει να δούμε αν μετά τη διακοπή και αρχής γενομένης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (ζωντανά στο NS Prime) θα δούμε έναν άλλο Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.