ΑΕΚ: Άνθρωπος της Μπενφίκα τσέκαρε ξανά τον Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα, άνθρωπος της οποίας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να τον τσεκάρει από κοντά στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελα την Μπενφίκα να τσεκάρει τον Λιβάι Γκαρσία, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως άνθρωπος της πορτογαλικής ομάδας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη για να παρακολουθήσει από κοντά τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 25χρονο εξτρέμ της ΑΕΚ και το τσεκάρισμα του διεθνούς άσου γίνεται όλο και πιο συχνό.

Έτσι, λοιπόν, μετά την επίσκεψη ανθρώπου της Μπενφίκα στο “Απόστολος Νικολαϊδης” για να δει από κοντά τον Λιβάι Γκαρσία, υπήρξε εκπροσώπηση των “αετών” και στο ΑΕΚΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτ του κλαμπ, κάτι που σημαίνει πως οι συστάσεις και το προφίλ που έχει δημιουργηθεί για τον Γκαρσία μόνο αδιάφορα δεν είναι για τη Μπενφίκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.