ΑΕΚ: Νέα εκκίνηση σε δύσβατο μονοπάτι

Ο Γιαννίκης αποτελεί παρελθόν, ο Οφρυδόπουλος αποτελεί λύση έκτακτης ανάγκης και η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ αναζητώντας νίκη στην τρίτη διαφορετική εκκίνηση της σεζόν.

Για μία ακόμα χρονιά η ΑΕΚ όχι μόνο δεν βγάζει τη χρονιά με έναν προπονητή, αλλά φέτος χρειάζεται και τρίτο διαφορετικό πρόσωπο στην άκρη του πάγκου της για να την βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Αργύρη Γιαννίκη μετά από πέντε μήνες σχεδόν παραμονής στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον ηγέτη της Ένωσης, αλλά και τον κόσμο της ομάδας να μην μένουν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, τη δουλειά και όσα παρουσίασαν οι “κιτρινόμαυροι” επί των ημερών του.

Έτσι, την Τρίτη το μεσημέρι ο Γιαννίκης αποτέλεσε παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία αποφάσισε να προβιβάσει από την Β’ ομάδα τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο με την ελπίδα ότι η πολύ καλή δουλειά του θα έχει συνέχεια και στην πρώτη ομάδα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20:30 της Τετάρτης και θέλει νίκη για να αφήσει πίσω της μια μαύρη εποχή σε ντέρμπι, με βάση τους αριθμούς της.

Η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά πάντα μια αλλαγή προπονητή αποτελεί εφαλτήριο για μια καλύτερη μέρα. Και αν όντως ισχύει ότι η πλειοψηφία των παικτών της ΑΕΚ είχε χάσει την επικοινωνία με τον Γιαννίκη, αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι για να το αποδείξουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.