Μάντζιος: “Νίκη με ΠΑΣ, για να είμαστε στο στόχο μας” (vid)

Ο Άκης Μάντζιος σχολίασε αποκλειστικά στη NOVA την αξία της ενδεχόμενης νίκης στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ για τον Άρη (14/2), την αγωνιστική, αλλά και την πνευματική κατάσταση που βρίσκονται οι "κίτρινοι"

Το πρωτάθλημα της της Super League 1 την τρέχουσα σεζόν οδεύει στο τέλος του, σε ό,τι αφορά στην κανονική περίοδο, και ο Άρης θέλει να κάνει πολύ καλό φίνις, για να φτάσει στο στόχο του, που σε πρώτη φάση είναι να εξασφαλίσει συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μπροστά του, την ερχόμενη Δευτέρα (14/2) εκτός έδρας, και ο Άκης Μάντζιος σχολίασε αποκλειστικά στη NOVA την αξία της ενδεχόμενης νίκης των “κίτρινων” σε αυτή την αναμέτρηση.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε ακόμη στον τρόπο που περιμένει να αντιμετωπίσουν οι “μπλε” τους “κίτρινους” στους “Ζωσιμάδες”, όπως και το τι πρέπει να κάνει η δική του ομάδα για να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα και να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μάντζιος μίλησε ακόμη για την αγωνιστική, αλλά και την πνευματική κατάσταση, που βρίσκεται ο Άρης εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι “κίτρινοι” την ήττα που προηγήθηκε, εντός έδρας, από τον Βόλο, αλλά και στον τρόπο πού διαχειρίζονται σε καθημερινή βάση το σοκ της πρόσφατης δολοφονίας του 19χρονου φίλου της ομάδας, Άλκη Καμπανού.

Δείτε τη συνέντευξη του Άκη Μάντζιου στη NOVA στο βίντεο που ακολουθεί:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.