Παναιτωλικός: Ο Χουχούμης έκανε λόγο για ιστορική εβδομάδα

Ο Διαμαντής Χουχούμης δήλωσε πως η περασμένη εβδομάδα ήταν ιστορική για τον Παναιτωλικό, μετά τις νίκες επί ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΟΦΗ.

Ο Έλληνας παίκτης της αγρινιώτικης ομάδας συμπλήρωσε πως το μυστικό της επιτυχίας είναι το καλό κλίμα. Παράλληλα, τόνισε πως ο Παναιτωλικός είχε ως πρώτο στόχο την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο Χουχούμης δήλωσε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”: “Έχουμε ωραίο κλίμα, αν και δε μας ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε στον πρώτο γύρο και τώρα παίρνουμε τα αποτελέσματα που μας χρωστούσε η συγκεκριμένη περίοδος. Αυτή η εβδομάδα είναι ιστορική για την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτέλεσμα”.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος παίκτης συμπλήρωσε: “Ο προπονητής είναι απαιτητικός από όλους μας, μας ζητάει το καλύτερο από όλους μας και να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να μπούμε στην εξάδα, όμως τα όνειρα δεν είναι απαγορευτικά. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε πιο ψηλά. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε το γρηγορότερο την παραμονή, εφόσον συμβεί αυτό, θα κοιτάξουμε να δούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη βαθμολογία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας