ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γαλανόπουλος (vids)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι με διαφορά ο πιο άτυχος παίκτης της ΑΕΚ, όμως πλέον ο διεθνής μέσος έχει αφήσει τα πάντα στο παρελθόν και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες από τη μέρα του χειρουργείου του στον αστράγαλο, ο Κώστας Γαλανόπουλος νιώθει μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερα.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, που αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια πολύ σημαντική απουσία για τη μεσαία γραμμή της Ένωσης και τη φετινή σεζόν έχει δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα σε καθημερινή βάση για να επανέλθει πλήρως και να αφήσει πίσω τις ατυχίες του.

Θυμηθείτε το Vlog για τον Κώστα Γαλανόπουλο

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, πως ότι συνέβη θα μείνει στο παρελθόν με τον Γαλανόπουλο να δημοσιοποιεί στον λογαριασμό του video που αποδεικνύει την πρόοδο της κατάστασής του.

Προφανώς και υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά του, όμως είναι ξεκάθαρο πως ο 24χρονος χαφ βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής του, όμως ο ίδιος είναι αποφασισμένος για να δουλέψει σκληρά και να επιστρέψει όταν ο ίδιος νιώσει απολύτως έτοιμος.

Άλλωστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος για βιασύνες. Και αυτό το γνωρίζει καλύτερα ο Γαλανόπουλος και φυσικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.