ΠΑΟΚ: Στέλνουν Φερνάντο στην Τούμπα

Μια - ακόμη - υποψηφιότητα για τον "Δικέφαλο" με "βαρύ" βιογραφικό μεν αλλά και ορισμένους ανασταλτικούς παράγοντες

Η διάθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μέσα από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο φέρεται να είναι δεδομένη.

Πολλά είναι τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν φτάσει στα γραφεία της Μικράς Ασίας, όμως κάποια από αυτά είτε ξεχωρίζουν είτε προκαλούν εντύπωση – και – βάσει βιογραφικού. Σ’ αυτές τις δύο κατηγορίες εντάσσεται η περίπτωση του 29χρονου Βραζιλιάνου χαφ, Φερνάντο Λούκας Μάρτινς. Ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο οι ομάδες που τον απέκτησαν ξόδεψαν – συνολικά – το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των σαράντα έξι εκατομμυρίων ευρώ!

Το … άστρο του άρχισε να λάμπει στην πατρίδα του με την Γκρέμιο, εκεί όπου τον εντόπισε η Σαχτάρ πριν από εννιά χρόνια, για να καταγράψει σαράντα επτά συμμετοχές και τρία γκολ. Η εν γένει παρουσία του άνοιξε το δρόμο για το Campionato όπου κι έμεινε μία σεζόν με απολογισμό τριάντα οκτώ εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.

Ένα χρόνο μετά η Σπαρτάκ Μόσχας κατέβαλε δωδεκάμισι εκατομμύρια ευρώ και τον έκανε δικό της, εισπράττοντας στο χορτάρι από τον Βραζιλιάνο δώδεκα γκολ και δέκα ασίστ σε τρεις σεζόν και σύνολο ενενήντα οκτώ συμμετοχών. Η συνέχεια δόθηκε επί ασιατικού εδάφους καθώς η Μπεϊνζίν Γκουάν τον απέκτησε – αρχικά – ως δανεικό και στη συνέχεια κατέβαλε ποσό στους Ρώσους κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Τον τελευταίο καιρό όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον ίδιο με συνέπεια να έχει μείνει ανενεργός για σημαντικό χρονικό διάστημα έχοντας εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Η ισπανική Λας Πάλμας φέρεται να βρέθηκε πιο κοντά από κάθε άλλον ενδιαφερόμενο (σ.σ. υπήρξαν και ομάδες από το MLS αλλά κι από την πατρίδα του), ενώ προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ.

Με την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχει υποχωρήσει στα τρία εκατομμύρια ευρώ είναι μια αξιοπρόσεκτη μεν περίπτωση αλλά με υψηλό κασέ και ιδιαιτερότητες ως προς την ετοιμότητά να προσφέρει άμεσα σε μια ομάδα που τον χρειάζεται την παρούσα χρονική στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.