Τι ψάχνει και τι έχει δουλέψει η ΑΕΚ; (pics)

Την Δεύτερα κλείνουμε δέκα ημέρες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ακόμα η ΑΕΚ δεν έχει βρει αυτό ή αυτά που χρειάζονται για την ενίσχυσή της.

Στην ΑΕΚ τα προβλήματα και οι “τρύπες” στο ρόστερ της είναι γνωστά από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ήταν και είναι κοινό μυστικό πως η Ένωση χρειάζεται τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, εκεί όπου οι λύσεις μετά και τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου είναι περιορισμένες, αλλά και λόγω του ότι δεν έχει πάρει όσα περίμενε από τον Νταμιάν Λε Ταλέκ.

Το κεντρικό χαφ είναι η βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να μπορούμε να αναφέρουμε περισσότερα.

Προφανώς και η έλευση ενός κεντρικού χαφ ή οχταριού δεν θα λύσει όλες τις αδυναμίες της Ένωσης, καθώς έχουν παρουσιαστεί κι άλλες ανάγκες όπως έχουν παραδεχθεί και οι άνθρωποι του club.

Το θέμα είναι αν γίνει κάποια κίνηση για τις υπόλοιπες θέσεις που η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση, όπως αυτή του δεξιού μπακ, του κεντρικού αμυντικού, αλλά και ενδεχομένως ενός επιθετικού, με την Ένωση να διαψεύδει τα σενάρια που την ήθελαν να ασχολείται με την περίπτωση του Χουάν Περέα.

Το θέμα είναι το τι ψάχνει η ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο… Και αμέσως επόμενο κομμάτι της κουβέντας είναι τι προεργασία έχει γίνει τους προηγούμενους 2-3 μήνες που άρχισαν οι άνθρωποι του club να εντοπίζουν τις αδυναμίες που υπάρχουν στο ρόστερ.

Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου έχουν στη διάθεσή τους περίπου 21 ημέρες μέχρι τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για να εμπλουτίσουν το ρόστερ της ΑΕΚ για να παρουσιαστεί και αυτή όσο το δυνατόν πιο ισχυρή στο ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο μέρος της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.