Άρης: Ο Καρυπίδης πλήρωσε το παράβολο της ΕΠΟ στο CAS

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, πλήρωσε στο CAS το παράβολο της ΕΠΟ για να προχωρήσει η διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσης Λάσκοφ

Το θέμα της εκδίκασης της υπόθεσης Λάσκοφ στο CAS κυριολεκτικά “καίει” τους “κίτρινους”. Εξαιτίας αυτής από τον Άρη αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της Super League 1 την τρέχουσα σεζόν, οπότε η διοίκηση της ΠΑΕ, προσφεύγοντας στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ευελπιστεί ότι θα δικαιωθεί και θα σβήσει η ποινή. Σήμερα (6/12), μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε ώθηση στη διαδικασία, πληρώνοντας και το παράβολο της ΕΠΟ, που αποτελεί τον έτερο διάδικο.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης κατέβαλε στο CAS και το ποσό που αντιστοιχεί στην ΕΠΟ, το οποίο ήταν απαραίτητο για να οριστεί δικάσιμος και να εκδικαστεί η υπόθεση. Συνολικά έχει καταβάλει 44.000 ελβετικά φράγκα και πλέον περιμένει την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, με την αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμά της θα είναι θετικό για τον Άρη, ώστε να επιστραφούν στην ομάδα οι έξι (6) αφαιρεθέντες βαθμοί και να προχωρήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος με αυτούς στο ενεργητικό της (αν τους είχε, στον πίνακα τώρα θα εμφανιζόταν με 23 βαθμούς και όχι με 17).

Αν κι εφόσον δικαιωθεί η ΠΑΕ Άρης στην εκδίκαση της υπόθεσης από το CAS, το παράβολο που πλήρωσε ο Καρυπίδης υποχρεούται να το καλύψει η ΕΠΟ. Μάλιστα, στο σύνολό του, δηλαδή τόσο το μερίδιο των “κίτρινων”, όσο και το μερίδιο που αντιστοιχεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η δικάσιμος, πλέον, αναμένεται να οριστεί σύντομα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.