Μαντσίνι: «Μας κόστισαν οι μέτριες εμφανίσεις στην έδρα μας, να δείξουμε ποιοι είμαστε με τον Αστέρα» (vid)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για το γκολ του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το πως κατάφερε ο Άρης να αλλάξει την εικόνα του μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα μίλησε στις αποκλειστικές του δηλώσεις στα κανάλια Νοvasports o Ντάνιελ Μαντσίνι. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το τι άλλαξε στον Άρη μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και οδηγήθηκε σε δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην έδρα μας, θέλαμε πολύ να γυρίσουμε σελίδα. Φυσικά είμαστε ανεβασμένοι μετά τις δύο νίκες που σημειώσαμε και τώρα θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αφού ακολουθεί παιχνίδι στην έδρα μας. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, ξέραμε πως είναι ένα ντέρμπι και φυσικά θέλαμε να το κερδίσουμε».

Για το πόσο χαρούμενος νιώθει που η νίκη επετεύχθη με δικό του γκολ: «Πάντα είναι πολύ καλό να σκοράρεις ένα γκολ σε τέτοια παιχνίδια. Φυσικά το συναίσθημα του να σημειώνεις ένα τέρμα σε ντέρμπι σου δίνει περισσότερη χαρά και ειδικά όταν είναι το νικητήριο. Είμαστε παρά πολύ ευχαριστημένη ως ομάδα που κερδίσαμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για την ετοιμότητα του Άρη στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης: «Φυσικά και είναι μια εβδομάδα δύσκολη γιατί ακολούθησαν αρκετά παιχνίδια, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε και σε αυτό το παιχνίδι το τρίποντο της νίκης».

Για το αν έχει εξήγηση αναφορικά με το τι δυσκολεύει τον Άρη στα εντός έδρας παιχνίδια: «Μας έχουν κοστίσει η αλήθεια είναι οι μέτριες εμφανίσεις που είχαμε μέσα στην έδρα μας. Περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να κερδίσουμε γιατί όχι και όλα τα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.