ΠΑΟΚ: Με Κρέσπο η προπόνηση, γεύμα στην ομάδα οι αρχηγοί

Ο Ισπανός αμυντικός, Χοσέ Κρέσπο, μπήκε κανονικά σήμερα (3/12) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ιωνικό (5/12) - Γεύμα συσπείρωσης με πρωτοβουλία των αρχηγών

Μία επιστροφή μέτρησε στη σημερινή (3/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον ερχόμενο (5/12) εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Αντίθετα με τον Κρέσπο, οι Αλεξάντρου Μίτριτσα και Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ το δικό του πρόγραμμα έκανε ο χρόνια τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα. Η προπόνηση είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των παικτών. Το Σάββατο (4/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, με πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας, οι “ασπρόμαυροι” πήγαν να γευματίσουν όλοι μαζί σε εστιατόριο. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να συσπειρωθούν εκ νέου οι παίκτες εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων, σε μια περίοδο που η ομάδα μετράει σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.