Νίνης: “Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού”

Ο Σωτήρης Νίνης σε συνέντευξή του μίλησε για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό αλλά και τη ρεβάνς του Βόλου όπου τα πάντα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίνη στο trifilara.gr:

Είστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα; Δίκαιο το 2-1;

«Ο Παναθηναϊκός πίεσε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Ουσιαστικά από δύο δικά μας λάθη προηγήθηκε 2-0, αλλά καταφέραμε και σκοράραμε γρήγορα, πράγμα το οποίο μας ανέβασε την ψυχολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, ανεβήκαμε πιο ψηλά και πιέσαμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι το σκορ αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για το δεύτερο παιχνίδι».

Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, πως βλέπετε τις πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς;

«Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Το 2-1 δίνει πιθανότητες πρόκρισης και στις δύο ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Δε θα είναι εύκολο, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Από την πλευρά μας, στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι ήμασταν σήμερα (σ.σ. χθες)».

Η βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο έχει να κάνει και με το ότι βγήκατε πιο μπροστά, σε σχέση με το πρώτο μέρος που κυρίως περιμένατε πίσω; Γιατί ο Βόλος έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο.

«Σίγουρα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Είμαστε μία επιθετική ομάδα και αυτό το έχουμε πληρώσει σε μερικά παιχνίδια. Θεωρώ ότι στον Βόλο θα γίνει ένα πολύ καλό και ανοιχτό παιχνίδι. Ελπίζω οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων να απολαύσουν το παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες θα πάνε για την πρόκριση παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο».

Μπορεί η Λεωφόρος να μην ήταν γεμάτη αλλά πήρες ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα κατά την αντικατάστασή σου. Πως αισθάνθηκες;

«Σίγουρα ήταν ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Ένιωσα λίγο περίεργα που επέστρεψα ως αντίπαλος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού και για την υποδοχή και για το χειροκρότημα όταν έγινα αλλαγή. Τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό όλοι τα ξέρουν. Αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γίνει, όπου και να πάω. Πάντοτε ο Παναθηναϊκός θα είναι στην καρδιά μου».

Υπάρχουν πληροφορίες για κλείσιμο των κερκίδων στα γήπεδα. Πως βλέπεις αυτό το ενδεχόμενο;

«Είναι κάτι το οποίο εύχομαι να μη συμβεί. Θέλουμε τον κόσμο στην κερκίδα. Όλοι θέλουμε γεμάτα τα γήπεδα και αυτό είναι που χρειάζεται το ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.