Διαψεύδει η ΑΕΚ για Τσιφτσή

Δημοσιεύματα έφεραν την ΑΕΚ κοντά στην απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρ., όμως οι άνθρωποι της Ένωσης διέψευσαν κατηγορηματικά το σενάριο.

Ο Αντώνης Τσιφτσής είναι ένας τερματοφύλακας που δείχνει να έχει μέλλον και το απόλυτα φυσιολογικό είναι να απασχολεί τις μεγάλες… δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ πλην του Τσίτσαν Στάνκοβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ικανού τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τόσο τον Αυστριακό, αλλά θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και προς τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Νωρίτερα, διαβάσατε τα δεδομένα για την υπόθεση Τσιφτσή στο Novasports.gr, ενώ γενικότερα έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που θέλουν τον νεαρό τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης να είναι κλεισμένος από την ΑΕΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ δεν έχει απολύτως καμία βάση με τους ίδιους να τονίζουν σχετικά: “Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα τη στιγμή που μιλάμε“.

Η ΑΕΚ δεν διέψευσε μόνο την περίπτωση του Τσιφτσή, αλλά γενικότερα για μεταγραφικά ζητήματα με τους ανθρώπους της Ένωσης να αναφέρουν πως ο 22χρονος γκολκίπερ δεν είναι ούτε κλεισμένος, ούτε έχει υπάρξει κάποια επαφή με τους Αρκάδες για την περίπτωση του ή για όποιο άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.