ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Τσιφτσή

Η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης ακόμα και για τον προσεχή Γενάρη. Διαψεύδει η Ένωση.

Η ΑΕΚ θέλει τον Αντώνη Τσιφτσή και ετοιμάζεται να προχωρήσει τη διαδικασία της μεταγραφής ακόμα και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας από τα Γιαννιτσά εντυπωσιάζει με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου μοιράζεται πλέον τη θέση “1” με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Έχει ήδη αγωνιστεί σε 24 ματς και έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία του 10 φορές. Έχει ύψος 1,91 και στην ΑΕΚ βλέπουν την περίπτωση του με προοπτική για το μέλλον αλλά και για να δυναμώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων της με Στάνκοβιτς και Τσιντώτα.

Ποια είναι όμως τα δεδομένα; Ο Τσιφτσής έχει συμβόλαιο με τους Αρκάδες μέχρι το 2025. Αυτό σημαίνει ότι αν η “Ένωση” θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της τον Γενάρη, θα πρέπει να βγάλει ένα ποσό από το ταμείο της για να αγοράσει τον παίκτη από τον Αστέρα.

Επίσης η ΑΕΚ, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορεί να ξεκινήσει πρώτα και μόνο με την ομάδα του ποδοσφαιριστή και αφού συμφωνήσουν εν συνεχεία να μιλήσει και με τον παίκτη. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα και δεν αποκλείεται ο Τσιφτσής να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των κιτρινόμαυρων για το 2022.

Για την ώρα πάντως δεν έχει γίνει καμία επαφή με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, με τους ανθρώπους της “Ένωσης” να διαψεύδουν το σενάριο απόκτησης του Τσιφτσή. Όλα θα φανούν τις επόμενες εβδομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.