ΠΑΟΚ: Σκόρερ και … MVP ο Σφιντέρσκι

Ο διεθνής Πολωνός επιθετικός συγκέντρωσε τις προτιμήσεις του κόσμου ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνας πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα ήταν το 2ο στο οποίο ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα συμβάλλοντας καταλυτικά στην επικράτηση του ΠΑΟΚ.

Ως συνέπεια, οι φίλοι της ομάδας τον επιβράβευσαν αναδεικνύοντάς τον ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της συγκεκριμένης συνάντησης στο πλαίσιο της καθιερωμένης διαδικτυακής ψηφοφορίας που διενεργεί η ΠΑΕ μετά από κάθε ματς. Όπως αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της: “Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος, σκόραρε νωρίς, αλλά βρέθηκε σε δύσκολη θέση, δεχόμενος γκολ στην μοναδική ουσιαστική απειλή του αντιπάλου, με μία αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Εκ των πρωταγωνιστών ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός φορ βρήκε δίχτυα μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις αρχές του Οκτώβρη και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει το τρίποντο.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Σφιντέρσκι συγκέντρωσε το 32,77% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος είχε την ασίστ στον Μιχαηλίδη για το 3-1 κι έτρεξε ασταμάτητα βοηθώντας σε άμυνα κι επίθεση.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης . Ο στόπερ του Δικεφάλου βρήκε δίχτυα με εξαιρετική κεφαλιά, ενώ στα μετόπισθεν δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, όντας κομβικός και στην ανάπτυξη της ομάδας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.