ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο, γλιτώνει το χειρουργείο ο Στάνκοβιτς

Πρόβλημα και με τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, με τον Αργεντινό να είναι αμφίβολος για τον Βόλο. Γλιτώνει για την ώρα το χειρουργείο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στην προετοιμασία της ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο να μένει εκτός προπόνησης την Πέμπτη λόγω ενός μυϊκού σπασμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός θα ακολουθήσει και την Παρασκευή συντηρητικό πρόγραμμα και θα φανεί το Σάββατο εάν και κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Αργύρη Γιαννίκη για τον αγώνα με τον Βόλο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο Αυστριακός τερματοφύλακας την Πέμπτη ένιωθε καλύτερα το γόνατό του και μάλιστα συζήτησε με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης, Παντελή Νικολάου το πως θα χειριστούν την κατάστασή του.

Αποφασίστηκε από κοινού ο Στάνκοβιτς να συνεχίσει κανονικά, καθώς ο ίδιος υποστήριξε πως μπορεί να το διαχειριστεί, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεξετάζεται σε καθημερινή βάση.

Προς το παρόν θέμα χειρουγείου για οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος δεν υπάρχει αλλά θα φανεί από το πως θα εξελιχτεί η καταστασή του.

Με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε για ακόμα μία ημέρα ο Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος το πιθανότερο είναι να είναι ξανά διαθέσιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος με τις εθνικές ομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης