ΑΕΚ: Σοβαρός ο τραυματισμός του Στάνκοβιτς

Αρκετά σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο γόνατο, με τον Αυστριακό να μην επιθυμεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Τετάρτης της ΑΕΚ, με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στάνκοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον μηνίσκο και είναι ορατός ο κίνδυνος ακόμα και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Κάτι τέτοιο ο Αυστριακός τερματοφύλακας δεν το συζητά καν αυτή τη στιγμή, καθώς αν συμβεί αυτό θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία στο τέλος Αυγούστου.

Για την ώρα και μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση για το τι θα συμβεί με την περίπτωση του Στάνκοβιτς, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ θα πορευθεί με θεραπευτική αγωγή.

Πλέον, μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες εάν ο Στάνκοβιτς θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Βόλο ή αν θα χρησιμοποιηθεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης