Σάσα: «Έχω δει χειρότερα και δεν έγινε τίποτα»

Ο Λούκας Σάσα εξέφρασε το παράπονό του για τον αποκλεισμό από την αποστολή του Άρη κόντρα στη Λαμία λόγω του περιστατικού με τον Μπεναλουάν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, τόνισε ότι το θέμα με τον συμπαίκτη του θεωρείται λήξαν και χαρακτήρισε υπερβολική την τιμωρία του από τον Άκη Μάντζιο, αν και είναι υποχρεωμένος να τη σεβαστεί.

Αναλυτικά όσα τόνισε στα social media:

«Γεια σας παιδιά, είμαι εδώ σήμερα απλά για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί αν δεν το κάνω εγώ δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Πριν δύο μέρες εγώ και ο Γιοάν μαλώσαμε στην προπόνηση. Ηταν μία κατάσταση στο παιχνίδι, που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μέσα σε μία προπόνηση ή έναν αγώνα και ξέρετε γιατί; Επειδή και οι δύο δίνουμε το 100% κάθε μέρα, επιδεικνύοντας πάντοτε πάθος και έτσι συνέβη αυτό το άσχημο περιστατικό. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά έγινε και ανήκει στο παρελθόν.

Είναι η τρίτη μου σεζόν στον Άρη και ΠΟΤΕ δεν δημιούργησα πρόβλημα στην ομάδα. Το αντίθετο μάλιστα. Πάντα παίζω (σε καλές και κακές στιγμές) και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω δει να συμβαίνουν χειρότερα και δεν έγινε τίποτα, αλλά τώρα αποφάσισαν να με αφήσουν εκτός αγώνα. Είμαι απλά ένας εργαζόμενος του Άρη και οφείλω να σεβαστώ αυτή την απόφαση, είτε συμφωνώ είτε όχι.

Στεναχωριέμαι που δεν θα είμαι με την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι, διότι είναι σημαντικό και ήθελα να βοηθήσω, αλλά θα υποστηρίζω από το σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απλά εύχομαι οι οπαδοί να μην κρίνουν χωρίς να ξέρουν τα γεγονότα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.