Άρης: Εκτός Σάσα και Μπεναλουάν λόγω παραπτώματος

Δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα του Άρη με τη Λαμία (18/10) οι Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν, καθώς υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα

Ξαφνικό πρόβλημα στον Άρη εν όψει του ερχόμενου (18/10) εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Οι Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και ως εκ τούτου αποκλείστηκαν και οι δύο από την αποστολή της ομάδας, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο (17/10) από τον Άκη Μάντζιο, μετά το τέλος της προπόνησης.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τα τεκταινόμενα στη σημερινή (16/10) προπόνηση αναφέρει:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (18/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις). Οι Λούκας Σάσα και Γιόχαν Μπεναλουάν, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, προπονήθηκαν σήμερα μόνοι τους και θα είναι εκτός αποστολής στο μεθαυριανό παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.