Ολυμπιακός: Έπαιξε μπάλα με τον Μακρόν ο Καρεμπέ

Συμπαίκτες για καλό σκοπό έγιναν ο Αθλητικός Διευθυντής των Πειραιωτών και ο Πρόεδρος της Γαλλίας.

Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Εμανουέλ Μακρόν πήραν μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα με τη φανέλα της «Variete Club de France», μέσω του νοσοκομειακού ιδρύματος «Fondation des Hopitaux» του οποίου προεδρεύει η σύζυγος του κ. Μακρόν, Μπριζίτ, τα έσοδα θα διατεθούν στο «Medical Institute for Mothers and Children in Kabul» (Νοσοκομειακό Ινστιτούτο για μητέρες και παιδιά) στο Αφγανιστάν.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Συμπαίκτες Κριστιάν Καρεμπέ και Εμανουέλ Μακρόν

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, κ. Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας, κ. Εμανουέλ Μακρόν έγιναν συμπαίκτες για καλό σκοπό.

Οι δυο τους πήραν μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα με τη φανέλα της Variete Club de France. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Πουασί της Γαλλίας, στο στάδιο «Léo-Lagrange», με τον Γάλλο Πρόεδρο μάλιστα να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι!

Μέσω του νοσοκομειακού φιλανθρωπικού ιδρύματος, Fondation des Hopitaux, του οποίου προεδρεύει η σύζυγος του κ. Μακρόν, Μπριζίτ, τα έσοδα θα διατεθούν στο Medical Institute for Mothers and Children in Kabul (Νοσοκομειακό Ινστιτούτο για μητέρες και παιδιά) στο Αφγανιστάν.

Στην ομάδα των κυρίων Καρεμπέ και Μακρόν συμμετείχαν μεγάλες προσωπικότητες του γαλλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μεταξύ άλλων οι Αρσέν Βενγκέρ, Αλέν Ζιρές, Μαρσέλ Ντεσαγί, Ρομπέρ Πιρές, Σόνι Άντερσον και Ρούντι Γκαρσιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης