Πολωνία: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αποθεώνει τον Σφιντέρσκι

«Είχα προβλέψει ότι θα μπει και θα σκοράρει», είπε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πέτυχε το νικητήριο γκολ της Πολωνίας στην Αλβανία, αποτέλεσμα που φέρνει την παρέα του Λεβαντόφσκι κοντά στα πλέι – οφ για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς στο 71ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα πέτυχε το νικητήριο γκολ, με αποτέλεσμα να δεχτεί σωρεία αντικειμένων από τους γηπεδούχους οπαδούς.

Ο πρόεδρος της πολωνικής ομοσπονδίας Τσέζαρι Κουλέσα, ξέρει καλά τον Σφιντέρσκι, καθώς ως πρόεδρος της Γιαγκελόνια Μπιαλιστόκ παλαιότερα ήταν αυτός που τον είχε πάρει στην ομάδα από την UKS SMS Λοτζ.

Μιλώντας στα πολωνικά ΜΜΕ, ο Κουλέσα έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη και του ευχήθηκε να πάρει μεταγραφή σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

«Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, είπα σε έναν από τους αντιπροέδρους ότι ο κόουτς πρέπει να βάλει τον Σφιντέρσκι γιατί θα σκοράρει. Είχα ‘’μύτη’’! Δεν θα κρύψω ότι χτυπάω ξύλο για τον Κάρολ, παρακολουθώ την καριέρα του πολύ καιρό. Τον στηρίζω και ελπίζω να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, αλλά ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον θα πάει σε μία μεγαλύτερη ομάδα στη Δυτική Ευρώπη. Ήταν μία πολύ συναισθηματική στιγμή γι΄αυτόν. Πέτυχε ένα γκολ που μας έδωσε τρίποντο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μας έφερε πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στα πλέι – οφ και στη συνέχεια στα τελικά», είπε ο Κουλέσα, ενώ για την ατμόσφαιρα που συνάντησαν οι Πολωνοί στα Τίρανα πρόσθεσε: 

«Ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε εντελώς αθλητική ατμόσφαιρα από τους Αλβανούς φιλάθλους. Καθόμουν δίπλα στον Αλβανό πρόεδρο Ίλιρ Μέτα, που ήταν φανερά ανήσυχος με την όλη κατάσταση. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτης μας, ο διαιτητής αποφάσισε να επιστρέψουμε για λίγο στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση και αυτή ήταν η σωστή απόφαση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.