Μιχάι: “Είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα” (vid)

Ως μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Μιχάϊ, ενώ δεν δίστασε να συγκρίνει τον Μπίσεσβαρ με τον Μέσι...

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Κωστή Μπότσαρη, ο Ενίας Μιχάϊ λίγο μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ (2-0) επί της ΑΕΚ: “Είναι δύσκολο όταν πρέπει να παίξεις κάτω απ΄ αυτές τις συνθήκες. Σημασία έχει η νίκη και αυτή κρατάμε. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Σίγουρα μου λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και αυτό πρέπει να βελτιώσω. Βέβαια όταν αγωνίζομαι μία φορά τον μήνα δεν είναι εύκολο, αλλά ο προπονητής έμεινε ικανοποιημένος. Σήμερα κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα. Νομίζω η ΑΕΚ αμύνθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αρχίζουμε να “χτίζουμε” την νοοτροπία του νικητή, η ομάδα έχει κάποια προβλήματα, αλλά η ιστορία γράφεται απ΄ αυτούς που συμμετέχουν και κερδίζουν τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ πια έχει “ταυτότητα” και σκοράρουμε είτε με αντεπιθέσεις, είτε οργανωμένα, γενικώς προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς. Κατά την άποψη μου τα πρωταθλήματα κερδίζονται από την άμυνα και γενικώς εμείς σε αυτό το κομμάτι τα πάμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα”.
Ερωτηθείς τέλος για την απόδοση του Μπίσεσβαρ, ο Μιχάι απάντησε με τον πλέον…. αφοπλιστικό τρόπο, λέγοντας: “Του είπα ότι είσαι ο Μέσι του ΠΑΟΚ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.