Ιωαννίδης : «Έχουμε πολύ καλή χημεία. Το μυαλό μας τώρα στο ντέρμπι!»

Ο ναερός φορ αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία των επιθετικών, στην σωστή διαχείριση για το σημερινό ματς ενώ αναφέρθηκε και στο πνεύμα του Παναθηναϊκού ενόψει το ντέρμπι του Φαλήρου

Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού απέδωσε τη νίκη και κατ’ επέκταση τα μεγάλα σκορ που έχει πετύχει η ομάδα του στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με τον Βόλο (5-1) και τον Απόλλωνα, νωρίτερα (4-0) στην εξαιρετική συνεργασία επιθετικών της ομάδας, έτσι όπως αυτή έχει χτιστεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και φαίνεται καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι..
«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι σημαντικό πως βγήκαν στο γήπεδο όλα όσα σχεδιάσαμε για να αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη ομάδα.
Όλοι μας παίξαμε με βάση το πλάνο προκειμένου να φτάσουμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Λειτούργησαν καλά όλες οι γραμμές.
Εγώ με τον Καρλίτος τα πάω πολύ καλά και νιώθω πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο στην γραμμή κρούσης. Αυτό δεν φάνηκε μόνον στο σημερινό παιχνίδι αλλά το έχουμε δείξει στα φιλικά αλλά σε κάποια από τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας.
Έχουμε καλή χημεία στην επίθεση, όχι μόνον με τον Καρλίτος αλλά και με τους άλλους τρεις επιθετικούς της ομάδας…
»
Ο Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στην επόμενη πρόκληση της ομάδας, το ντέρμπι των «αιωνίων» στο Φάληρο.
«Από αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων μας είναι στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής. Θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτό που μπορούμε καλά έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι, αυτός θα είναι ασφαλώς και στο ματς με τον Ολυμπιακό..» είπε ο Φώτης Ιωαννίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.