Βόλος – Ατρόμητος 3-0: Ασταμάτητος και πρωτοπόρος (vids, pics)

Ο Βόλος νίκησε εύκολα 3-0 τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό και είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League.

Ο Βόλος δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε 3-0 και είναι μόνος πρώτος στη Super League μετά από τρεις αγωνιστικές.

Ο Ροσέρο με το πρώτο του γκολ με τον Βόλο άνοιξει το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του Αμπασκάλ, σε ματς που είχε υπό τον έλεγχό της σε όλη τη διάρκεια, με τον Ατρόμητο να μην παρουσιάζει κάτι το αξιοσημείωτο στο επιθετικό κομμάτι.

Το 2-0 από πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρτόλο και μετέτρεψε σε γκολ ο Τομ Φαν Βέερτ με το τρίτο του φετινό τέρμα, ενώ το τρίτο τέρμα σημειώθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Τερεζίου που είχε περάσει στο ματς στο 94′.

Υπεροχή Βόλου, αλλά με άστοχα τελειώματα

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Βόλος ήταν ανώτερος και μπήκε στο ματς διεκδικώντας κάποιο γκολ από το ξεκίνημα. Μάλιστα, στο 4′ ο Τζήλος έδωσε σε πέναλτι σε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου μετά από σουτ του Ροσέρο. Η φάση ελέγχθηκε τόσο από το VAR, όσο και από τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος πήρε πίσω την απόφασή του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν γκολ, κυρίως από στατικές φάσεις όπως στο 12′, με την κεφαλιά του Γκρίλο να περνάει άουτ, όπως άουτ κατέληξε η μπάλα και στην πρώτη τελική του Ατρόμητου με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 25′.

Η ομάδα του Περιστερίου βρήκε δίχτυα στο 27′ με τον Βασιλαντωνόπουλο, με βοηθό και Τζήλο να σταματούν τη φάση για Off side στον Σπιριντόνοβιτς πριν την εκτέλεση του Έλληνα αμυντικού.

Τέσσερα λεπτά μετά, κόρνερ του Ρεγκατέν, ο Γκρίλο νίκησε πάλι την άμυνα του Ατρόμητου αλλά ξανά δεν βρήκε στόχο. Το ίδιο συνέβη και στο 41′, όταν από ωραία κομπίνα και σέντρα του Πουρίτα, πήρε κεφαλιά αμαρκάριστος με τη μπάλα να περνάει έξω. Το ημίχρονο έκλεισε με το φαουλ του Μουνίθ να χτυπά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Δικαιώθηκε για την επιμονή του με… τριάρα

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Βόλο να συνεχίζει την αναζήτηση του πρώτου τέρματος στον αγώνα, γκολ που βρήκε στο 59ο λεπτό με τον Ροσέρο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ενώ νωρίτερα ο Πίριτς είχε κάνει σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μπαρτόλο.

Στο 67′ ο Κλέιμαν έδιωξε άτσαλα πάνω στον Ντένιτς, ο οποίος σούταρε αμέσως, αλλά η κόντρα που έβαλε ο Γκρίλο ήταν καθοριστική απομακρύνοντας τον κίνδυνο.

Στο 81′, ο Γκρίλο είχε την τέταρτη ευκαιρία του στο ματς, πάλι από στατική φάση, όμως η κεφαλιά του Ιταλού αμυντικού ήταν και πάλι άστοχη.

Η ομάδα της Μαγνησίας στο 88′ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντένιτς στον Μπαρτόλο με τον Φαν Βέερτ να εκτελεί και να σημειώνει το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του με το τρίτο τέρμα του Ολλανδού στο πρωτάθλημα.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο τέρμα, όταν ο Μπαρτόλο έφυγε ξανά στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, απέφυγε τους αντιπάλους του και πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Τερεζίου, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 94!

Οι συνθέσεις:
Βόλος
: Κλέιμαν – Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι – Τσοκάνης, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Μπαρτόλο – Ρεγκατέν, Ροσέρο (67′ Νίνης), Φαν Βέερτ (94′ Τερεζίου).
Ατρόμητος: Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος (88′ Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστελάνο – Ντένιτς, Σάλομον (71′ Τζαβίδας) – Σπιριντόνοβιτς (71′ Αθανασίου), Μουνίθ, Κωτσόπουλος – Κουλούρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.