Άρης: Είναι πολλά τα “πρέπει” κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άρης καλείται να βγάλει αντίδραση στο σημερινό (22/9, 20:30, NS Prime) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ειδάλλως οι αναταράξεις στην ομάδα αναμένεται να είναι μεγάλες

Ο Άρης πάει κόντρα σε… δύο αντιπάλους σήμερα (22/9, 20:30, NS Prime) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 καλείται να νικήσει πρώτα τον κακό του εαυτό, αυτόν που εμφάνισε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό κατά σειρά, και μετά τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ντέρμπι της περιόδου.

Οι “κίτρινοι” δεν νίκησαν στα δύο προηγούμενα ματς. Έμειναν στην ισοπαλία εντός έδρας με τον ΟΦΗ και ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Ιωνικό. Επιπλέον, δεν σκόραραν απέναντι σε κάποιον από τους δύο αντιπάλους. Ειδικότερα δε, στη Νεάπολη είχαν και κακή απόδοση. Στοιχεία, που δημιούργησαν μείγμα εκρηκτικό μέσα στην ομάδα. Προκλήθηκαν αντιδράσεις και προέκυψαν μια σειρά από “πρέπει”, τα οποία… παίζουν μπάλα στη σημερινή αναμέτρηση με τους “πράσινους”.

Καθόλου τυχαία δεν δήλωσε στη NOVA ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ότι “οφείλουμε, πρέπει και θα αντιδράσουμε”. Όπως καθόλου τυχαία δεν δήλωσαν επίσης στη NOVA, με τη σειρά τους ο Κρίστιαν Γκάνεα ότι “υποσχόμαστε ότι δεν θα δείξουμε ξανά τόσο κακό πρόσωπο” και ο Χουάν Ιτούρμπε ότι “πρέπει να βρούμε τις συνεργασίες μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουμε την ποιότητά μας κόντρα στον Παναθηναϊκό”.

Στο μυαλό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, πάντως, ακόμη ηχούν τα λόγια του προέδρου της ομάδας, Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος στο περιθώριο της προπόνησης της περασμένης Δευτέρας (20/9) έτριξε τα… δόντια, λέγοντας προς όλους ότι “δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, αν δεν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να ακολουθήσει, να μου το πει τώρα!”

Είπαμε, τα “πρέπει” για τους “κίτρινους” είναι πολλά στο σημερινό ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία επίσης αναζητά ανάκαμψη μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ. Δύο πληγωμένοι στο χορτάρι, δηλαδή, μπροστά σε έναν κόσμο που έχει στείλει κι αυτός το δικό του μήνυμα στους παίκτες του Άρη και περιμένει από αυτούς το καλύτερο δυνατό σήμερα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Άκης Μάντζιος δεν είχε στη διάθεσή του τον Λούμορ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Οι άλλοι δύο που άφησε εκτός είναι οι Μπεναλουάν και Χαΐροβιτς. Πήρε στην εικοσάδα τους εξής: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Άλι, Σούντγκρεν, Ματίγια, Γκάνεα, Δεληζήση και Μάνο.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να έχει τουλάχιστον δυο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν της περασμένης Παρασκευής (17/9) στη Νίκαια. Αυτές έχουν να κάνουν με την παρουσία των Τζέγκο και Γκάμα. Οι έντεκα που είναι πιθανό να ξεκινήσουν στο σημερινό παιχνίδι είναι ο Ντένις κάτω από τα δοκάρια, οι Σούντγκρεν και Σάκιτς στα άκρα της άμυνας, οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς ως κεντρικοί αμυντικοί, ο Τζέγκο και ο Σάσα ως αμυντικοί μέσοι και μεσοεπιθετικά η τριάδα με τους Γκάμα, Μπερτόγλιο και Μαντσίνι και προωθημένο τον Καμαρά (σχηματισμός 4-2-3-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.