Καρυπίδης σε παίκτες: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στην προπόνηση του Άρη την Δευτερα (20/9), τα είπε με Μάντζιο και παίκτες, τονίζοντας πως η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους και σημείωσε πως στο ματς με τον Πaναθηναϊκό (22/9, 20:30) πρέπει να εμφανιστεί ο πραγματικός Άρης.

Αναλυτικά ο Θόδωρος Καρυπίδης σημείωσε ότι:

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης», ανέφερε προς τους ποδοσφαιριστές ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Στη συνέχεια, οι παίκτες θέλησαν να πάρουν τον λόγο, δίνοντας την υπόσχεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα: «Εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης